Servicii Web

servicii web

Aveti nevoie de servicii web, un site administrabil, design responsive, optimizat pentru motoarele de cautare, magazin online, site securizat, inscrierea afacerii in Google Business, integrarea cu retelele de socializare, integrare cu alte platforme, galerie foto/video,logo personalizat, etc.

web design

WEB Development:

 • Gazduire site – Avem propriile servere oferind o legatura directa in reteaua web prin cel mai important nod european.
 • Creatie site – Fiecare site realizat beneficiaza de panou de administrare inclus pentru o manageriere rapida si eficienta a paginilor, a imaginilor si a celorlaltor informatii afisate in site-ul tau. Se asigura design responsive pentru ca vizitatorii sa poata parcurge in conditii optime site-ul. De pe PC, laptop, tableta sau smartphone, site-ul va fi afisat perfect. Incarcarea rapida a unui site este un real obiectiv pentru agentia noastra. In baza auditului departamentului SEO vom optimiza la maxim fiecare pagina a site-ului tau. magazin online
 • Web design
 • Creatie magazin online – Sunteti la inceput de drum in comertul electronic sau doriti sa faceti trecerea la o platforma de cumparaturi online mai performanta? Avem o solutie de magazin online optima pentru orice afacere, cu multiple functionalitati si usor de customizat pentru obtinerea unei identitati grafice profesionale. Oferim solutii complete de creare magazin online pentru afacerea dumneavoastra. Vindeti acum produsele companiei cu ajutorul unei platforme moderne si versatile.
 • Mentenanta site – Pachetele noastre sunt special concepute pentru a garanta siguranta, vizibilitatea si promovarea proiectelor voastre. Servicii lunare de administrare pentru ca paginile web pe care le detineti sa fie atent monitorizate si propulsate in mediul online de o echipa de specialisti cu experienta si viziune! Mentenanta webserver, hosting wordpress shared, hosting wordpress server dedicat, devirusare website, administrare continut website prezentare, administrare continut website magazin.
 • Grafica web

Digital Marketing:

optimizare SEO

 • Optimizare SEO – Optimizarea SEO este unul dintre principalele canale de promovare online, alaturi de agentia noastra descoperind adevaratele atuuri ale unei prezente propice in Google.
 • Social Media – Alegeti Social Media pentru a va afisa corect in fata celor peste 10 milioane de romani care detin conturi pe Facebook, Twitter, Google+, Youtube, Pinterest sau Linkedin.
 • PPC (pay per click) – Google Adwords si Facebook Ads – Pentru o campanie completa la nivel de promovare online, va oferim o solutie personalizata de promovare prin Google Adwords sau Facebook Ads. Rezultate rapide garantate.
 • Campanii publicitate Facebook – Facebook Ads – Creare campanii de promovare, reclame, urmarire rezultate, optimizare campanii.
 • Pagini Facebook – creare pagini, setare, integrare magazin online si pixel Facebook, etc.
 • Copywriting

 

Telefon: 0723 324 176
contact@kreativ-pro.ro

Trimite mesaj