Editura Kreativ Pro a fost creată în urma colaborării cu Asociația Vatra Daciei prin lansarea proiectului “Cartea ta de istorie”, pentru a veni în primul rând în sprijinul publicului larg, dar și în sprijinul autorilor.

Proiectul se adresează tuturor autorilor de carte de istorie, în general de istorie antică, dar nu numai. Inițiativa acestui proiect a fost declanșată de faptul că pe acest sector editurile nu dau prea mult credit autorilor din mai multe motive. În primul rând sunt interesate de volume mari de vânzări, iar acest sector este unul de nișă cu tiraje mici comparativ cu alte genuri, iar autorii (cu câteva excepții) nu au notorietate. Toate acestea, coroborate cu toate taxele de distribuție și vânzare, duc în final la un procent foarte mic ce revine autorului din prețul de vânzare.

Editura Kreativ Pro împreună cu Asociația Vatra Daciei și magazinul online daco-romania.ro propune, oricăruia dintre dumneavoastră care dorește să lanseze o carte, un parteneriat de finanțare, editare, promovare și distribuție, astfel încât informația să ajungă cât mai repede la public, fără ca în prețul final al cărții să se regăsească și taxele enorme reținute de companii de distribuție și vânzare cuprinse undeva la 50-75% din prețul de raft.

Pentru acest gen de carte nu avem nevoie de companii de distribuție și nici de vânzare în lanțurile de librării. Intenția de achiziție a unei astfel de cărți nu apare neapărat la vederea ei pe raftul unei librării, ci mergem la librărie să o cautăm pentru că știm de ea din alte surse de informare, de pe internet, din mediile în care se discută astfel de subiecte. Și atunci, de ce să plătim un preț atât de mare pentru niște servicii de distribuție și vânzare care oricum nu ne aduc nimic în plus?

Cărțile editate de Editura Kreativ Pro în parteneriat cu Asociația Vatra Daciei sunt distribuite online pe www.daco-romania.ro și Librăria Mihai Eminescu din București.

Cautăm parteneriate pentru distribuție punctuală (nu distribuție în rețele de librării) în marile centre urbane din țara și în comunitățile românești din afara țării. Noile puncte vor fi publicate aici, pe site-ul Asociației Vatra Daciei și pe www.daco-romania.ro

Sumele obținute din vânzarea acestor cărți vor reveni autorului și Asociației Vatra Daciei pentru sponsorizare altor publicații și pentru susținerea șantierelor arheologice aflate în administrarea asociației.

Pentru informații și intenții de colaborare vă rugăm să ne contactați pe mail: contact@kreativ-pro.ro

Formular de contact


Magazin online cu articole vestimentare imprimate digital